Perfekt grundträning i grupp
Lycka är att få utvecklas tillsammans med gymnastikfamiljen

Flick- och pojkgymnastik 7år-13år 1,5tim/v 12 gånger per termin


Nu innehåller träningarna fler gymnastiska övningar och målet är att barnen ska lära sig fler övningar och kunna kullerbytta, hjulning, handstående på matta. Ljushopp på trampett och kullerbytta över plinten.


Alla flick/pojkgrupper startar i slutet av januari och vanligen i början på september igen. Vill man avsäga sig sin plats gör man det före terminsstart. Då kan någon annan få tillfälle att börja istället. Meddela gärna kanliet via e-post kansli@smgk.se eller avanmäl i formuläret under menyvalet KANSLI.

Terminerna avslutas med lite fika och på våren får man diplom för HT/VT.  På våren är även ett av tillfällena förlagd till klubbens årliga gymnastikgala där alla gymnaster visar vad dom lärt sig. Galan är i den stora spännande gymnastikanpassade sporthallen - Steningehöjdens sporthall. Vid detta tillfälle är även nära och kära välkommen att komma och titta. 


Provträning: Om ni önskar provträna så går det bra, kontakta kansliet så arrangerar så att ni får komma och prova i en lämplig grupp. 
Vill ni sedan boka platsen gör ni det själva i vår bokningsfunktion här på hemsidan.
Notera att bokad plats debiteras!


Terminerna har generellt lov då skolorna har lov. Men kolla med er ledare - specialare kan förekomma. 


Hej och gympahopp!