Gymnastik för alla - välkommen!

Vi har som mål att alla ska känna att det finns en bra gymnastikform, oavsett ålder, ambitionsnivå, tidigare erfarenhet eller fysisk förutsättning.


Om vi inte har någon grupp som passar för dig så beror det högst sannolikt på att vi inte har tillräckligt med ledare. Kanske du vill förgylla vår och din tillvaro med att vara ledare hos oss?


I dagsläget har vi förutom familj, barn, pojk, flick och truppgymnastik även följande grupper:


Seniorgrupp

Vuxengrupp för dig som vill utmana dig lite med hopp och skruvar (från 15år och uppåt)


Motionsgymnastik

Traditionell gymnastik för alla åldrar


Parkour

Under våren hade vi en grupp på prov med lite parkourinriktning. Intresset är jättestort så nu vill vi hitta fler ledare som kan gå i utbildning för detta. Vi står för utbildning om du ger oss löfte om minst ett års ledarskap i klubben. Anmäl ditt intresse direkt via den svarta intresseanmälan till höger.


Under hösten undersöker vi intresset för ett annat nytt koncept:


AllaKanGympa


Vad innebär det? 
Att alla ska få uppleva glädjen i att röra på sig efter sin egna förmåga. Funktionsnedsättning ska aldrig få vara ett hinder utan en möjlighet i gymnastikens värld


Vem kan vara med?
Alla kan vara med! Vi vill vända oss till alla som inte känner sig hemma i andra gymnastikgrupper men ändå vill gympa.


Vi tänker att deltagarna kan vara barn och ungdomar med olika typer av syndrom, utvecklingsstörning, motoriska problem, behov av rullstol, neuropsykiatriska funktionsnedsättning och andra funktionsnedsättningar.


Är detta något av intresse - anmäl ditt intresse direkt via den blå intresseanmälan till höger så får vi veta hur stort intresset för detta är. 


Hej och gympahopp!