Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Kansliet online och Anne-Lee Holm
Anne-Lee mitt i verksamheten - rörelseskolning på schemat. Anne-Lee är både vår verksamhetsledare och vackra röst när vi ringer från kansliet.
Du kommer märka att vi har skapat en hel del formulär här på hemsidan. Det har varit en medveten strategi när vi skapat nya hemsidan och handlar inte alls om att vi vill vara formella. Tvärtom så ser vi det som vår möjlighet att få mer tid över till skratt och personliga möten. För genom att du hjälper oss att fylla i rätt formulär för ditt ärende i menyvalen till vänster, är vi fler som kan hjälpas åt att ge dig en bra service från kansliet. Och på så vis hinner vi med mer gymnastikutveckling i föreningen. Eftersom det är just det vi brinner för. Tack för hjälpen med detta!

Vår målsättning med den nya hemsidan är att du, när den är fullt utbyggd, ska kunna hitta all information du kan tänkas behöva här. Ge oss ett par månader och sedan får du gärna maila oss om du saknar något. Vi är glada för all feedback vi kan få för att tillsammans kunna växa och utvecklas. Uppmärksammade konstigheter mailar du gärna direkt till webmaster@smgk.se

Anne-Lee Holm är vår nyanställda verksamhetsledare och hon är anställd för att fungera som en spindel i nätet för vår verksamhet. Och det är högst troligt att det är Anne-Lee du blir uppringd av när ditt ärende hanteras bättre per telefon än mail.