SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sigtuna Märsta GK
Gymnastik

Kommunikation via olika kanaler
Många av truppgruppernas ledare har grupper på Facebook (FB) för att kommunicera med sina gymnaster och ledare. Detta är tänkt som ett komplement till hemsidans information och mail.
 
Via länkarna nedan hittar ni respektive grupp men grupperna är slutna, vilket betyder att du behöver ansöka om att vara med i gruppen för att sedan godkännas av administratören som oftast är huvudledaren för gruppen du eller din gymnast tränar i. Först när du är godkänd kommer du att se innehållet i FB-gruppen.
 
Riktlinjerna vi har i klubben vad det gäller kommunikation är följande:
 
KALENDRARNA - i kalendrarna på hemsidan ser du alla viktiga aktivitetsdatum inom SMGK. Det kan vara allt från tränings- och tävlingstillfällen till galor och events. 
 
MAIL - för gemensam information gör vi grupputskick och kallelser från vårt medlemssystem. Du känner igen att det då står SportAdmin längst ner i mailet. Grupputskick kan komma från huvudledare, styrelse eller annan engagerad person inom klubben.
 
HEMSIDAN - här ska all grundinformation finnas samlad. Vi har som långsiktigt mål att alla vanligt förekommande frågor man kan ha som ledare, förälder eller gymnast ska finnas som svar på hemsidan. Sidan är under uppbyggnad i höst men till vårterminsstarten ska den kännas komplett. 
 
FACEBOOK/MESSENGER/SNAPCHAT - ledarna skapar sina egna gruppspecifika rutiner för det som passar bäst för den "snabba" kommunikationen mellan ledare och gymnaster/föräldrar. Exempel på "snabb" kommunikation är ändring av träningstider, efterlysningar, föräldramöten etc. Vi rekommenderar att man skapar slutna FB-grupper för att hålla informationen som skrivs där inom gruppen.
 
 
 
 
 
 
Facebook