Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Ibland är det svårt att få rätt information vid rätt tillfälle när man är många inblandade. Det är en utmaning för stora företag men även för oss.

Vi jobbar på att bli bättre på kommunikation och den nya hemsidan är ett steg i den riktningen. Sidan är under uppbyggnad i höst, men till vårterminsstarten ska den kännas komplett i sin struktur. Därefter ska den leva vidare med löpande uppdateringar av utsedda personer.

Det finns ju många kanaler för kommunikation och vi har inom klubben följande riktlinjer för olika slags information:

KALENDRARNA - i kalendrarna på hemsidan ser du alla viktiga aktivitetsdatum inom SMGK. Det kan vara allt från tränings- och tävlingstillfällen till galor och events. Om du bara vill se en specifik trupps kalender väljer du att gå in på deras egen avdelning under menyvalet TRUPP/Truppens namn.

MAIL - för gemensam information gör vi grupputskick och kallelser från vårt medlemssystem. Du känner igen att det då står SportAdmin längst ner i mailet. Grupputskick kan komma från huvudledare, styrelse eller annan engagerad person inom klubben.

HEMSIDAN - här ska all grundinformation finnas samlad. Vi har som långsiktigt mål att alla vanligt förekommande frågor man kan ha som ledare, förälder eller gymnast ska finnas som svar på hemsidan. 

FACEBOOK/MESSENGER/KIK/MAIL - ledarna skapar sina egna gruppspecifika rutiner för det som passar bäst för den "snabba" kommunikationen mellan ledare och gymnaster/föräldrar. Exempel på snabb kommunikation är ändring av träningstider, efterlysningar, föräldramöten, eventinformation etc. 

Om man som ledare väljer att skapa en Facebookgrupp rekommenderar vi att man skapar slutna FB-grupper för att hålla informationen som skrivs där inom gruppen.
 
Under menyvalet TRUPP hittar du truppernas egna avdelningar och länkar till de olika truppgruppernas FB-sidor