SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sigtuna Märsta GK
Gymnastik

Truppkassor för insamlingar
Inom vår idrott är vi lyckligt lottade då omkostnaderna för att kunna träna inte är så stora. Det man behöver lägga pengar på för sin gymnast är dräkt och vattenflaska. För truppgymnasterna behöver man tåskor för friståendeträningen.
 
Om laget bestämmer sig för att för att samla in större summor för t ex läger ska det vara väl förankrat med gymnasternas familjer i god tid innan insamlingen startar. Insamlingsaktiviteten ska behandlas som ett tydligt uttalat projekt där kostnaderna och hur intäkterna ska samlas in kan visas. 
 
För alla våra trupper erbjuder vi ett öronmärkt konto med tillhörande Swishnummer för att kunna samla in pengar för läger och/eller löpande omkostnader som truppmys och liknande.
 
HUR SKAFFAR MAN TRUPPKASSA

Varje trupp kan få ett truppkassekonto för insamlingar till t ex tävlingsomkostnader eller läger. Truppen utser en ekonomiansvarig för truppen och den har kontakt med klubbens kassör för frågor rörande truppkassan.

 
HUR BETALAR MAN IN TILL KONTOT
Till truppkassan finns ett unikt swishnummer som truppen anger vid inbetalningar för att smidigt få in pengarna direkt på kontot. Självklart kan man också göra en överföring till kontot. Truppkassorna har inget bankgiro kopplat till sig.
 
HUR BETALAR MAN UT FRÅN KONTOT
För uttag ur truppkassan skickar man antingen in en faktura med tydlig märkning av vad som avses och vilkan truppkassa som ska betala kostnaden - observera att ska föreningen betala fakturan måste fakturan vara utställd till Föreningen och inte till den enskilde beställaren.
 
VAR FINNS INFORMATIONEN OM TRUPPKASSORNAS NUMMER OCH SWISH
Truppens kassör kan hjälpa till med detta alt föreningens kassör.
 
HUR VET MAN SALDOT PÅ KONTOT
Truppkassören kan kontrollera och informera er om saldot för Truppen.
 
STÖRRE AKTIVITET
Vid större aktiviteter/uttag från kontot där ev klubben skjuter till pengar, exempel vid läger på SM-nivå, så gör man en aktivitetsavrapportering och skickar in till kassören som tydligt visar hur pengarna disponerats.
Kontakta kassör för mera information om detta är aktuellt.
 
Facebook