SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Perfekt grundträning i grupp
Lycka är att få utvecklas tillsammans med gymnastikfamiljen - Träna för glädje!

Flick- och pojkgymnastik 7år-12år 1,5tim/v 12 gånger per termin

 

Nu innehåller träningarna fler gymnastiska övningar och målet är att barnen ska lära sig fler övningar och kunna kullerbytta, hjulning, handstående på matta. Ljushopp på trampett och kullerbytta över plinten.

 
Vill man boka in sig gör man det inför varje ny termin. Medlemmar från föregående termin har förtur i sin bokning till ny termin under en viss förbokningsperiod. 
 

Terminerna avslutas med lite fika och på våren får man diplom för HT/VT.  På våren har vi även vår  årliga gymnastikgala där alla gymnaster visar vad dom lärt sig. Galan är i den stora spännande gymnastikanpassade sporthallen - Steningehöjdens sporthall. Vid detta tillfälle är även nära och kära välkommen att komma och titta. 

 

Provträning: Om ni önskar provträna så går det bra, kontakta kansliet kansli@smgk.se . Vi har vanligen något prova på tillfälle i anslutning till terminstarten. Notera att provträning inte garanterar en plats i gruppen.


Vill ni sedan boka platsen gör ni det själva i vår bokningsfunktion här på hemsidan i mån av plats.
Notera att bokad plats debiteras!

 

Terminerna har generellt lov då skolorna har lov. Men kolla med er ledare - specialare kan förekomma. 

 

Varmt välkomna!