SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sigtuna Märsta GK
Gymnastik

SMGKs Bokningsfunktion!
2016-09-15 08:15

Våren 2017 införde SMGK nya rutiner i samband en ny bokningsfunktion. Alla familj- barn- och Flick/Pojkgruppsgymnaster bokar själva in sig i den grupp man önskar vara för terminen. Bokning sker inför varje termin - det är alltså ingen automatisk överföring mellan terminerna.


Alla som har en plats sedan tidigare kommer få förtur till bokningen och vi kommer maila ut till er när det är dags att göra valen inför kommande termin. När våra befintliga gymnaster haft tid att boka in sig på sina val släpper vi bokningen till allmänheten som då kan boka in sig på de platser som finns kvar. 


I dagsläget ger bokningsfunktionen dig en bra bild av vilka grupper vi har och inför terminsstart är alla grupper fullbokade. 


I bokningsfunktionen kommer vi även jobba med kortbetalning i samband med bokningen för att förenkla administrationsbördan på kansliet - som då istället lägger mer tid till att utveckla gymnastiken. 


I och med vår bokningsfunktion kommer vi ta bort vår köfunktion, men vi vill gärna fortsatt har in din intresseanmälan så blir vi uppmärksammade på hur efterfrågan ser ut för nya grupper. Och fortfarande är det så att du får förtur för ditt barn om du väljer att bli ledare - utbildning får du genom oss! 


Nyhetsarkiv
2021-02-23 10:41
SMGKs Bokningsfunktion!2016-09-15 08:15
 
Facebook