SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sigtuna Märsta GK
Gymnastik

Nytt system för tävlingsanmälan lanserat
2023-08-29 11:40

I veckan lanseras ett nytt system för tävlingskalender och anmälningar till tävlingar inom Svensk Gymnastik. Alla anmälningar till höstens nationella tävlingar kommer att göras via det nya systemet.

 

- Gymnastikförbundet har under våren utvecklat ett nytt tävlingsanmälningssystem som är anpassat för gymnastiken. Detta efter ett antal år med ett system som delats med andra idrotter. Valet att bygga ett eget system innebär att det är möjligt att utveckla och anpassa systemet för att fungera så bra som möjligt för vår idrott, säger Johanna Forssell sportchef på Gymnastikförbundet.

 

Samtliga föreningar som deltagit i nationella tävlingar under 2022 och 2023 har i veckan bjudits in till systemet och fått information via mail. 

 

Systemet är byggt för att på sikt kunna samla alla tävlingar inom Svensk Gymnastik på ett och samma ställe och i nästa steg kommer regionala tävlingar läggas till. Föreningar bjuds in att använda systemet från 2024 för anmälningar till sina föreningstävlingar. Det kommer också vara möjligt att lägga in föreningstävlingar så att de syns i kalendern men hantera anmälan i ett eget system.

 

Anmälningar till nationella tävlingar under hösten 2023 kommer att göras i det nya systemet.

Länk till systemet, guider och FAQ.

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Facebook