SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sigtuna Märsta GK
Gymnastik

Samarbetsavtal Gedins Kiropraktormottagning

Vi är glada och stolta över att kunna meddela att vi tecknat sponsoravtal med Gedins Kiropraktormottagning i Märsta.

Låt oss presentera en av SMGK:s härliga sponsorer: Betongfabriken Coworkingkontor
 
Vad är Betongfabriken och vad gör ni?
- Betongfabriken är platsen för dig som vill ha en arbetsplats och ett sammanhang att utvecklas i, både som företagare och som privatperson. Genom lärande och stöd samt en underbar arbetsmiljö, med närliggande gym och slottsmiljö för utevistelser, vill vi bidra till ditt välmående och din framgång.
 
Varför har ni valt att sponsra en idrottsförening?
- Vi tycker att det är viktigt att engagera sig i goda exempel som arbetar för människors välmående och hållbarhet. Vi är själva föreningsaktiva människor som tycker att skapa sammanhang för utveckling.
Det värdegrundsarbete som föreningen arbetat fram och lever i, är något vi värdesätter, det visar på kvalitet och framåtanda.
 
Vad hos SMGK var det som fick er på Betongfabriken att välja att sponsra just vår förening?
- Tidigare engagemang som både styrelsemedlemmar och tävlingsledare, gjorde det självklart att vilja fortsätta stötta SMGKs fina verksamhet.
Flügger Andelen
Förmån för våra medlemmar i SMGK!

Genom samarbete med Flugger Andelen får alla medlemmar i Sigtuna Märsta GK 20%rabatt när de handlar på Flugger Färg Arlanda Stad.

Uppge kod: Sigtuna Märsta GK

5% av dessa 20% går sedan tillbaka till oss i SMGK.
Bronssponsor
 
Stödsponsor
 
 
Facebook