SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sigtuna Märsta GK
Gymnastik

DIREKTANMÄLAN
Du anmäler dig alltid själv direkt in i önskad grupp via vår direktbokning på vår Bokningssida Anmäl dig här!. Du blir medlem hos oss när du bokar in dig/ditt barn i en av våra grupper. Så snart vi får ett återbud till en grupp kommer du att se detta på våra hemsida och platsen blir bokningsbar för någon annan. Vi har inget kösystem utan det är "först till kvarn" som gäller. SMGK har inget syskonförtursystem.

 

FULLT I ÖNSKAD GRUPP?

Är våra grupper fulla för just ditt åldersspann så får du gärna skicka oss en INTRESSEANMÄLAN på detta sätt får vi som förening reda på vilkt behov av grupper som finns vilket underlättar för oss i planeringen av grupper inför kommande termin.

 

 

BOKA SÅHÄR:
För enkel bokning se vår manual som tar dig steg för steg genom bokningen
Boka såhär!

 

TIDIGARE MEDLEM
Du som medlem från föregående termin har förtur med din bokning in i en av våra grupper till nästkommande termin. Du får då meddelande via mail om när förbokningsperioden börjar och slutar. Grupperna kommer att stå som EJ BOKNINGSBARA  på hemsidan men som tidigare medlem så loggar du in dig och systemet öppnar då upp sig för bokning när den känner igen din e-postadress.
Efter denna förbokningsperiods slut släpps kvarvarande platser till nya medlemmar och vi kan inte längre garantera en plats även om du varit medlem föregående termin.

 

BETALNING
I samband med att du genomför din bokning så väljer du också betalningsmetod -KORT, FAKTURA eller DELBETALNING. Läs mera om våra betalnignsvillkor på bokningssidan.

Våra träningsavgifter

 

 

  

 

 

Bli ledare hos oss i SMGK

Vi vill alltid öka på vår ledarfamilj och kanske är du nyfiken på att bli ledare hos oss?

 

Som ideell förening är vi beroende av ledare för att kunna erbjuda träning i både befintliga grupper samt för att starta upp nya grupper.
Vem kan bli ledare hos oss?

Alla över 13år.

 

Att ha ett intresse för gymnastik är förstås en fördel men huvudsaken är att du vill engagera dig inom barn och ungdomsidrotten.
Ledarbarn har förtur in i någon av våra grupper.
ANMÄL LEDARINTRESSE

 

Som ledare får du

  • Intern och extern utbildning
  • Förmånlig träningsavgift för ditt/dina barn
  • Ledararvode
  • Bli en del av vår SMGK- ledarfamilj.

 

 
Facebook