SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sigtuna Märsta GK
Gymnastik

Får det lov att vara en kopp kaffe?
Välkommen till föräldrarnas avdelning inom vår förening. Ni är så alldeles speciella för era barns liv med och runt gymnastiken. Om inte ni finns runt för att stötta med allt möjligt så är det inte möjligt för oss övriga engagerade att erbjuda gymnastik. Så tack för att ni engagerar er - följ gärna med på ett hörn.

Ett av målen med föräldrarengagemanget i klubben är att många ska vilja hjälpa till lite så att det inte blir för få som går göra för mycket. Och för att nå dit ska vi sträva efter att formulera tydliga och avgränsade uppdrag som man kan anmäla sig för och sedan känna sig bekväm med att man bidragit med sin del.  

Så välkommen in i Steningehöjdens hall på lördagar - där står det ofta föräldrar som kan berätta lite mer om vad det innebär att vara en engagerad gymnastförälder. Om du står för frågorna så lovar vi att dom bjuder på kaffe!

/ Styrelsen
 
Facebook