SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sigtuna Märsta GK
Gymnastik

Hallvärd - extern uthyrning

När vi i SMGK hyr ut hallen (Gropen). 

till extern förening så behöver vi hallvärdar.

Man kan ställa upp som hallvärd för sin trupp (intäkt till truppkassan).

 

Vi får in en bokningsförfrågan till oss i SMGK som vi kommer att maila ut till ledare och truppföräldrar så får man meddela om man kan vara hallvärd för önskad dag och tid. Vanligen går  förfrågan först till våra högst satsande trupper då deras omkostnader vanligen är högre och de har ett större behov att att samla in pengar till sina truppkassor.

 

Man kommer då att ansvara för att låsa upp och guida besökande förening samt ansvara för att ex tumbling kommer ner och upp på rätt sätt (om de bokat helsal gör vi alt besökaren denna bokning via kommuens lokalbokning).

Som hallansvarig ska man vara kvar i hallen under tiden som besökande förening är i hallen. Efter avslutad träning så ansvarar hallvärden för att redskapen är undanplockade på rätt sätt samt att hall och utrymmen är låsta och larmade.

För detta så får man som trupp en ersättning av 300kr/timme upp t.om. 4timmar.

Vid längre uthyrningar blir ersättningen 1/3 av fakturerat belopp.

Detta registreras via Kansliet och överföring till truppens konto ser automatiskt efter avstämning mellan kansli och kassör.

 

 
 
Facebook